Pripreme za maturante već u tijeku

Studentski tečajevi
Pripreme za maturante već u tijeku

Anita Ivanković / Treći.ba

Suradnjom Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru i Centra za informacijske tehnologije (SUMIT) organizirat će se pripreme za upis na fakultet za sve maturante srednjih škola koji rade po nastavnome planu i programu na hrvatskom jeziku. Pripreme će se održati iz sljedećih predmeta: hrvatski jezik, matematika, informatika, biologija, kemija i fizika.

„Maturantima će se pružiti prilika da ponove naučeno gradivo, vježbaju zadatke i nadograde svoje znanje. Nadam se da će im to omogućiti kvalitetnu pripremu za upis na fakultet“, kazala je Antonija Vujeva, koordinatorica za tečajeve Studentskoga zbora.

Odaziv je studenata manji nego prošle godine, ali zanimanje studenata postoji.

„Prijavila sam se za predavača informatike jer je pripremanje za prijemni ispit dugotrajan proces pun izazova. Želim budućim studentima pomoći i u pripremi i u odabiru fakulteta koji će uvelike odrediti njihovu budućnost“, istaknula je Iva Stojčić, studentica četvrte godine informatike.

Navela je da već radi kao nastavnica informatike u osnovnoj školi te da svoje znanje i iskustvo želi prenijeti mlađim kolegama.

Pripreme će se kao i prošle godine održavati na digitalnim platformama za e-škole – SUM eŠkole.

Natječaj za predavače otvoren je od 17. veljače do 24. veljače 2021. godine. Potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo na e-mail: [email protected].

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista