Studenti psihologije sudjelovali na konferenciji u Novom Sadu

Trendovi u psihologiji
Studenti psihologije sudjelovali na konferenciji u Novom Sadu

Studenti psihologije u organizaciji Udruge studenata psihologije Mentalist aktivno su sudjelovali na znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom Savremeni trendovi u psihologiji koja je održana u Novom Sadu.

Posjetitelji su imali priliku poslušati nove spoznaje i istraživanja iz psihologije, a sami program je bio raznolik te je obuhvaćao sva područja psihologije poput kliničke, organizacijske, socijalne, ali i dječje i kognitivne psihologije.

Neke od aktualnih tema su se bavile povezanosti između postavljanja “selfija” na Snapchatu sa samopoštovanjem i perfekcionizmom, utjecajem cyberbullinga na mentalno zdravlje, pitanjem je li kriza srednjih godina mit ili istina, zašto su ljudi pohlepni, karakteristikama delikvenata i djece sa psihopatijom te brojnim drugim.

Sudjelovalo je 57 studenata psihologije s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te su jako zadovoljni sadržajem konferencije.

„Drago nam je da smo imali priliku posjetiti i Novi Sad te se ovim putem zahvaljujemo svojim sponzorima Red Bull BiH, Caffe&Club Drugi Način te Caffe Skripta“, poručili su studenti.

Konferencija je održana od 24. do 26. listopada na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista