Sve što trenutno imam pružila mi je odbojka

Tamara Ćešić
Sve što trenutno imam pružila mi je odbojka

Tamara Ćešić rođena je Brčanka koja je završila treću godinu odnosa s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i već punih 11 godina trenira odbojku. Trenutno je odbojkašica Studentskog odbojkaškog kluba (SOK) Mostar i kapetanica je toga tima.

Tamara za Treći.ba ističe kako se ako se dovoljno trudi može postići sve.

„Ja sve što imam pružila mi je odbojka. Bez obzira što istovremeno studiram i treniram, imam dobro raspoređeno vrijeme i uskladim sve svoje obveze. Na početku je bilo teško jer i sport i fakultetske obveze traže dosta odvojenog vremena, ali ni to me nije spriječilo da postignem što želim. Mnogo odricanja ipak znači“, govori Tamara.

Kao mlađa bavila se i drugim sportovima, jedno vrijeme i manekenstvom, ali kako kaže u odbojci je osjetila pravu ljubav. Zahvaljući vlastitim uspjesima roditeljima je olakšala financijsko stanje.

„Moja najveća podrška i moj vjetar u leđa su moji roditelji, bez kojih bi ovo sve bilo nemoguće“, naglasila je Tamara.

Kao mlada djevojka ima pogled u budućnost i zacrtane ciljeve.

„Vidim sebe u nekom velikom klubu gdje ću odigrati nekoliko sezona, a nakon toga svega vidim sebe kao nekoga tko radi u svojoj stuci i i tko se ostvario u ulozi majke. Smatram da je to ono što svaka žena želi i sanja, a do tada imam neke druge prioritete“, navodi Tamara.

Tamara je istaknula da „svi koji su u mogućnosti da završe fakultet neka to i učine ali i preporučujem i da se bave sportom prvenstveno zbog zdravlja, a pored toga i prijateljstva koja će spojiti i održati zbog nekog sporta“, objasnila je Tamara.

Arnela Sudar

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista