back to top

Kap ljubavi: Fra Đoko i volonterka Jelena Galić u susretu s načelnikom Posušja Antom Begićem

Načelnik općine Posušje Ante Begić i njegova pomoćnica Ivanka Arapović Galić su se u ponedjeljak sastali sa predsjednikom duhovno-humanitarne udruge “Kap ljubavi”, fra Jozom Radošom Đokom i volonterkom Jelenom Galić iz Tomislavgrada u zgradi Općine Posušje, saopćeno je iz Općine Posušje.

Gosti su predstavili Udrugu i humanitarnu akciju za sirotište u Beninu.
Petoro volontera, Mara Čuić, Josipa Perković, Tomislav Dukić, Dražan Perković i Jelena Galić iz Posušja, idu volontirati u Dom Sv. Ivana Pavla II u selu Hondji, gdje su djevojčice bez roditeljske skrbi. Udruga “Kap ljubavi” također pomaže djecu van sirotišta.

Sirotište je otvoreno 2015. godine nakon poplave u Beninu, kada su mnoga djeca ostala bez roditelja i osnovnih potreba.

Načelnik Begić je izrazio spremnost Općine Posušje da se uključi u akciju, a građani se mogu uključiti putem humanitarnog telefona 092 890 885.

Pozivom na ovaj broj donirate 2 KM za pomoć u Beninu, a donacije možete uplatiti na žiro račun:

Donacije za Afriku:
Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 3382302263480310
IBAN: BA393382304863481793
SWIFT: UNCRBA22
Banka: UniCredit Bank BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: KARDINALA STEPINCA BB, MOSTAR, BIH

Udruga Kap ljubavi zahvalila se načelniku Begiću na srdačnom prijemu:

“Od srca zahvaljujemo načelniku općine Posušje, gospodinu Begiću, na srdačnom prijemu naših fra Đoke i Jelene, volonterke, koja je inače iz Posušja. Nadamo se uspješnoj i lijepoj suradnji. Također, moramo se zahvaliti svim Posušanima, Jelena nam je prenijela da se zaista uključuju u akciju prikupljanja donacija za Benin. Naime, vjerujemo da ste upoznati da je jedna od pet volonterki, koje uskoro, ako Bog da, idu volontirati u Benin i Jelena Galić! Hvala Vam što pomažete da pomognemo!”, objavila je duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi.

Objava Kap ljubavi: Fra Đoka i volonterka Jelena Galić na prijemu kod načelnika Posušja Ante Begića pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima