back to top

Kuglački klub Blatnica organizirao uzbudljiv kuglački turnir

Kuglački klub Blatnica, povodom nedavnog osnivanja i povodom proslave Dana općine Čitluk, u kuglani Brotnjo organizirao je kuglački turnir na kojem su uz domaćine također nastupili kuglači Brotnja, mostarskog Zrinskog i Željezničara iz Osijeka.

Nakon uzbudljivog uvodnog dijela međunarodnog kuglačkog turnira, uslijedila je ništa manje uzbudljiva i atraktivna završnica, a u finalnom susretu Brotnjo je pobijedilo Blatnicu. Pobjedom u finalu Brotnjo je osovilo prvo mjesto, drugoplasirani bili su kuglači Blatnice, dok je Zrinjski u borbi za treće mjesto svladao Željezničar.

Inače, kuglači iz Osijeka našoj općini boravili su dva dana te su oduševljeni obnovljenom kuglanom na Krstinama.

–  Rezultat je bio neizvjestan do zadnjih kugli. Prva dva mjesta osvojili su naši klubovi, KK Brotnjo i KK Blatnica te su na taj način opravdali prednost domaćeg terena. Drago nam je da smo na turniru mogli ugostiti i kuglače Zrinjskog i Željezničara iz Osijeka, a gosti iz Osijeka bili su oduševljeni uvjetima koje imamo na raspolaganju. Nakon natjecateljskog dijela, naš turnir završili smo lijepim zajedničkim druženjem – kazao nam je Davor Gagro, trener-igrač KK Blatnica. – kazao nam je Davor Gagro, trener-igrač KK Blatnica.

Poredak:
1. KK Brotnjo
2. KK Blatnica
3. KK Zrinjski Mostar
4. KK Željezničar Osijek

Kuglački klub Blatnica organizirao uzbudljiv kuglački turnir

The post Kuglački klub Blatnica organizirao uzbudljiv kuglački turnir appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima