Muzički centar Pavarotti i Mostar Rock School održali koncert

MOSTAR
Muzički centar Pavarotti i Mostar Rock School održali koncert

Nastupima Mostar Rock School-a i Dječjeg zbora Muzičkog centra 'Pavarotti' na Forumu 20124 Mostarci su dobili priliku upoznati se s organizacijama koje su među najaktivnijim za kandidaturu Mostara za Europsku prijestolnicu kulture 2024. godine.

Posjetitelji koji su skupili hrabrosti unatoč mnogobrojnim pljuskovima tijekom dana i podržali ovu kulturnu inicijativu mogli su uživati u modernoj glazbi u izvedbi Dječjeg zbora MC Pavarotti i trojice članova Mostar Rock School-a.

Koncert su otvorili članovi MC Pavarotti svojim izvedbama modernih hitova strane i domaće glazbe. Njihov nastup ispratile su starije kolege iz Mostar Rock School-a.

„Pozivajmo sve roditelje da svoju djecu uključe u Dječji zbor MC Pavarotti i time ih sklone s ulica i uvedu u predivan svijet glazbene umjetnosti  Pozivamo sve na veliki koncert svojih polaznika u OKC Abrašević 23. lipnja“, poručuju organizatori.

Mostar Rock School je tvornica zvuka kako oni sami sebe nazivaju. Brojke koje najviše govore o njihovu uspjehu su 200 redovnih polaznika u 2017/18, 90 koncerata u šest godina postojanja, više od 50 studijskih snimanja, sedam studentskih razmjena.

Frontman današnjeg sastava Mostar Rock School-a bio je Nenad Tomičić, student treće godine studija Turizma i zaštite okoliša na FPMOZ Sveučilišta u Mostaru.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista