back to top

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MAJA

OVAN
Moguće je da ćete probati nešto potpuno novo sa voljenom osobom. Stvari se zagrijavaju i u spavaćoj sobi, jer ćete osjetiti potrebu da začinite svoj intimni život. Što se tiče drugih veza, možda ćete imati sukob. Ako ste slobodni, u drugoj polovini maja 2024. nećete započeti vezu, ali ćete imati želju da upoznate nove osobe. Važno je da produbite svoja osećanja, posebno krajem mjeseca, nakon što Jupiter uđe u Blizance.

BIK
Veoma je dobro vrijeme da izrazite svoja osjećanja i dobijete upravo ono što želite od vaše veze. Zapamtite 23. maj 2024. godine, to je povoljan datum za ljubav, jer Venera, vaš vladar, sreće srećnog Jupitera. Spremite se za romantičan izlazak te večeri, jer će varnice leteti u vašoj spavaćoj sobi. Ako niste u vezi, krajem mjeseca ćete imati osećaj da se zaljubljujete. Ne plašite se da živite punim plućima!

BLIZANCI
Ljubavni plan se krajem maja 2024. godine potpuno mijenja! Sve što funkcioniše u vašoj vezi biće mnogo pojačano, a ono što ne funkcioniše, biće zakopano pod zemljom. Neka radoznalost vodi vaše srce, jer ćete otkriti mnogo novih stvari o sebi. Ako je vaša veza predodređena da traje cijeli život, sada ćete to potvrditi i lebdeti na krilima ljubavi. Ako nije pravo vrijeme da budete sa tom osobom, znaćete kojim pravcem da krenete. Ako ste slobodni, u drugoj polovini maja 2024. imate velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

RAK
Dajte sebi vremena da zaliječite stare rane, naročito ako ste prošli kroz težak period. Zvijezde vas podržavaju da krenete novim emotivnim putem, ali vam je potreban period „čišćenja“. Na taj način ćete moći da vidite sve opcije i nećete propustite važne šanse. Budite spremni da dozvolite sebi novu ljubav, pogotovo ako ste sami. Velike su šanse da ćete se zaljubiti do ušiju.

LAV
Ljubavni horoskop za drugu polovinu maja 2024. kaže da vaša veza može da bude znatno otežana. Suočićete se sa borbom za moć i to može da vam padne prilično teško. Preporučljivo je da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom, jer Merkur podržava vaš sektor komunikacije i pomaže vam da jasno vidite stvari. Potrebno je mnogo strpljenja da biste upravljali konfliktima i izbjegli razdvajanje. Ako ste sami, krajem mjeseca ćete imati jaku želju za druženjem i upoznaćete mnogo novih ljudi.

DJEVICA
Maj 2024. je dobar mjesec za vas, u smislu partnerstva, prijateljstva i ljubavnih odnosa. Merkur stiže u Bika i pomoći će vam da izgladite sukobe koje ste u poslednje vrijeme imali sa bliskom osobom. Stiže period pun događaja koji vraćaju romantiku u vaš život. Komunikacija sa voljenom osobom biće odlična. Ako niste zauzeti, dobro je vrijeme da izlazite i potražite partnera.

VAGA
Krajem mjeseca, kada se zvijezde presele u Blizance koji upravljaju vašim sektorom rasta i širenja, mogli biste da uradite stvari koje će vam pomoći da ostvarite svoje snove. Na pravom ste putu da postanete najbolja verzija sebe. Što se tiče ljubavi, uživaćete u dobrim vestima od svog partnera. Pojavljuju se prilike koje će vam pomoći da postanete stabilniji par. Ako ste slobodni, veoma je dobro da upoznate nove ljude u drugoj polovini mjeseca jer ste harizmatični i privlačni. Dobićete priliku da započnete novu ljubavnu priču.

ŠKORPIJA
Druga polovina maja mjeseca je obeležena dobrim vijestima koje dobijate od bliskih ljudi, prijatelja, rođaka ili poslovnih saradnika. To će vam donijeti novu energiju kojom ćete zračiti gde god da se pojavite. Ako ste slobodni, 29. maj je datum koji je najbolji za upoznavanje novih ljudi i početak veze. Ukoliko ste zauzeti, očekujte ozbiljan razgovor sa partnerom koji će želeti da pređete na viši nivo. To može da bude početak zajedničkog života ili proširenje porodice.

STRIJELAC
Osjećaćete se još bolje posle 20. i 23. maja, kada Sunce dođe u Blizance i kada se u vašem znaku odigra pun Mjesec, koji obasjava vaš sektor ljubavi i odnosa. Kraj mjeseca vam donosi zaljubljenost, jaču nego ikada, kako u partnera, tako i u život uopšte. Sve će se odvijati baš onako kako želite, a to će primjetiti i okolina. Partner i vi ovog mjeseca možete da bude primjer pravog i iskrenog emotivnog odnosa na kojem će vam svi zavidjeti!

JARAC
Obavezno se odmarajte sada jer od 20. maja 2024. za vas kreće turbulentan period. Konflikti, varnice, avanture i mnogo problema će vas potpuno izbaciti iz zone komfora. Spremite se za dosta sukoba, neispunjena očekivanja i laži. Biće potrebno mnogo truda da dobro savladate drugu polovinu ovog mjeseca. Ako ste sami, nije preporučljivo da započnete novu vezu, jer nećete biti potpuno sigurni u svoja osjećanja.

VODOLIJA
Sukobi i žučne rasprave biće neizbežni i tek krajem mjeseca nastupiće mir. Ipak, da biste to dobili, morate da pronađete genijalna i kreativna rješenja koja će vas ponovo približiti partneru. Obratite pažnju na konjunkciju Venera-Jupiter 23. maja 2024. godine. Ona bi mogla da izazove razdvajanje. Ako niste u vezi, sredina mjeseca će vas dovesti u napetu situaciju da morate da birate između dvije osobe.

RIBE
Druga polovina maja 2024. donosi vam prilike da prigrlite misteriju i magiju ljubavnih odnosa. Prepustite se mašti! Ako ste sa nekim, ovo će biti period kada ćete odlučiti da priznate svoja osjećanja. Velike su šanse za veridbu ili brak, spremite se, naročito oko 25. maja. Takođe, imate velike šanse za preseljenje i početak zajedničkog života sa partnerom.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima