back to top

Luka osvojio broncu na Prvenstvu Mediterana, Anna srebro na mitingu u Sloveniji

Luka Ćurković i Anna Ćurković, članovi Atletskog kluba Brotnjo, proteklog su vikenda postigli odlične uspjehe na međunarodnim natjecanjima. Lukak je na Prvenstvu Mediterana za mlađe seniore U23 osvojio broncu, dok je Anna na međunarodnom seniorskom atletskom mitingu u Sloveniji osvojila srebrno odličje.

Proteklog vikenda u Egiptu je održano Prvenstvo Mediterana za mlađe seniore U23. Naš Luka Ćurković je nastupio na ovome prvenstvu i osvojio još jednu veliku medalju. Luka je bio treći u skoku u dalj sa skokom od 7.57 m. Nažalost, Luka nije mogao dati svoj maksimum na ovome prvenstvu jer je u zagrijavanju osjetio snažnu bol u koljenu i samo sa jednim skokom uspio je osvojiti veliku medalju. U subotu, 18. svibnja u Slovenskoj Bistrici održan je međunarodni atletski miting. Riječ je o jednom od najjačih mitinga u regiji, a na njemu je nastupila naša atletičarka Anna Ćurković. Anna je sa novim osobnim rekordom od 6.11m osvojila odlično drugo mjesto – poručili su iz AK Brotnjo uz čestitku svojim članovima na novim velikim uspjesima.

Luka osvojio broncu na Prvenstvu Mediterana, Anna srebro na mitingu u Sloveniji

The post Luka osvojio broncu na Prvenstvu Mediterana, Anna srebro na mitingu u Sloveniji appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima