back to top

Mlad Mjesec u Biku donosi nove početke i senzualnu energiju

Škorpija

Mlad Mjesec u Biku pomaže da započnete novo poglavlje romantičnog života, jer ovaj horoskopski znak upravlja vašim odnosima. Ovo je prvi mlad Mjesec u Biku nakon ciklusa pomračenja zaokruženog u Biku i Škorpiji 28. oktobra 2003. godine sa pomračenjem punog Mjeseca.

Sada je vrijeme da ponovo vjerujete u ljepotu ljubavi. Bili ste zauzeti učenjem lekcija i zdravijim pristupom ljubavi, pa pustite malo magije. Kao i u bilo čemu u životu, ono što smatrate istinitim će se manifestovati, pa razmislite o tome kako gledate na svog partnera i na stvari koje se tiču srca ako ste slobodni.

Dat vam je poklon, novi početak u vašem romantičnom životu. Zadržite prostor za lekcije koje ste naučili u ljubavi. Zapamtite da će, prije svega, ljubav koju zaslužujete doći sa lakoćom.

Vodolija

Mlad Mjesec vam omogućava da pratite svoje srce. Možete se osloniti na promene koje ljubav donosi u vaš život. Jupiter je još nekoliko nedelja u Biku pre nego što pređe u Blizance 25. maja. To takođe znači da ovaj prelijepi novi početak koji donosi Mlad Mjesec može uključivati kvalitetno vreme kod kuće sa partnerom, kao što je zajedničko useljenje ili traženje novog mjesta gdje ćete oboje živjeti.

Pokušajte da ne dozvolite da stari strahovi unište ono što bi mogao biti nevjerovatan korak na vašem putovanju; umjesto toga iskoristite priliku. Mogli biste da propustite priliku da ostvarite svoje snove ako se plašite šta bi se moglo dogoditi ako vaša veza ne uspije.

Iako su strahovi normalni u ljubavi, najbolje je ne donositi odluke na osnovu njih. Kada to učinite, mogli biste zadržati svoju vezu. Umesto toga, priznajte svoje strahove. Prepoznajte odakle dolaze, a zatim razmislite o svim logičnim razlozima zašto ste sigurni da idete, zajedno sa planovima koji vas vode ka onome što najviše želite od vaše veze.

Energija Bika vam pomaže da razumete za čim žudite u partnerstvu. Dok štitite svoju nezavisnost, još uvek možete imati nekoga kome ćete se na kraju dana vratiti kući. Samo se fokusirajte na povjerenje u sebe i svog partnera.

Jarac

Iako se romantična obaveza često smatra brakom, to ne znači da vaša veza mora biti ovakva. Koliko god da ste zemaljski znak, koji označava određenu sklonost ka tradiciji, mlad Mjesec u Biku vam pomaže da odlučite koje tradicije želite da slijedite, a koje ne. Mlad Mjesec podržava vezu koju želite i predstavlja savršen novi početak za vas i vašeg partnera.

Mlad Mjesec u Biku donosi novi početak u vašoj vezi koji nosi temu veće posvećenosti. Jupiter je i dalje u Biku do 25. maja, tako da u ovoj oblasti vašeg života postoje teme sreće i ekspanzije. Sa Mladom Mjesecom, ohrabruje vas da krenete više sopstvenim putem dok određujete kakvu vezu zaista želite.

Budite otvoreni za ideje koje se javljaju tokom ovog vremena i razgovarajte sa svojim partnerom o tome šta razmišljate. Iako biste i dalje mogli da prošetate niz prolaz, ovo donosi promjenu planova u boljem smjeru.

Djevica

Dozvolite sebi da vjerujete u sve svoje snove o ljubavi. Iako je uspostavljanje vaše veze sa praktičnošću i logikom dio stvaranja trajne osnove, pokušajte da pronađete ravnotežu sa zadržavanjem prostora za avanturu, nova iskustva — ili čak neočekivanu ljubav ako ste slobodni.

Kao zemljani znak, morate da se osjećate bezbjedno da biste se osjećali voljeno, što znači da znate da su vaše potrebe zadovoljene i da postoji jasan plan za budućnost vaše veze. Jedina stvar je da pristup ne ostavlja uvijek mjesta za spontanost za kojom žudite. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, stvorite prostor za nova iskustva, avanture i trenutke u životu koji se nikada ne mogu planirati, već samo doživjeti.

Mlad Mjesec u Biku aktivira vaš sektor sreće, obilja, putovanja i novih početaka, tako da pojačana tema stvara novu fazu u vašem romantičnom životu. Iako ova energija često može da izazove ljubavnu vezu na daljinu ili preseljenje radi veze, ona takođe izaziva potrebu da izađete iz zone komfora sa postojećim partnerom kako biste mogli da iskusite više lepote i senzualnosti zajedničkog života.

Pokušajte da promijenite svoju rutinu, usredsredite se na planiranje za nedjelju dana ili pođite na dan zajedno da biste otišli ​​u nepoznate dijelove. Predložite novi restoran ili mjesto za izlazak. Iako su sigurnost i stabilnost preduslovi za ljubav, i dalje morate da stvorite prostor da jednostavno uživate u onome što ste stvorili. Bacite planove kroz prozor i uživajte u danu i ljubavi koju delite samo iz čistog zadovoljstva, jer u ovim trenucima možete naći da se dublje zaljubite.

Vaga

Ova godina donosi više ličnog i romantičnog rasta u vaš život. Mlad Mjesec u Biku daje vam samopouzdanje da ste na pravom putu. Pošto su čvorovi sudbine još uvek u vašem horoskopskom znaku i Ovnu tokom ove godine, od vas se traži da razmislite o tome kako vaš rast i isceljenje utiču na romantične veze koje odaberete i nastavite da ulažete u njih.

Mlad Mjesec u znaku Bika izlazi u vašoj kući intimnosti i povezanosti, pružajući savršenu priliku da se osećate bliže partneru. Bik i vaš znak su dva vladajuća znaka Venere, planete ljubavi, pa će vam ova energija biti dobra i pomoći vam da dublje vjerujete sebi i uživate u ljubavi koja vas okružuje.

Uradili ste dosta posla u učenju šta zaslužujete i držanju granica kako biste to mogli da primite. Sada, radi se samo o razmišljanju o tome koliko ste daleko stigli i stvaranju prostora za uživanje.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima