back to top

Mnogi će se osjetiti uvrijeđeno: Horoskop koji otvoreno govori – Ovi znakovi jednostavno nisu dobri u krevetu

Dok neki horoskopski znakovi imaju prirodnu nadarenost za vruće i strastvene trenutke u krevetu, drugi jednostavno pate od manjka ljubavne magije.

Dakle, ova četiri znaka mogla bi da imaju malo dodatne prakse u spavaćoj sobi.

Ovan

Na vrhu liste su Ovnovi, znak poznat po svojoj energičnosti i impulsivnosti. Za njih je seks kao borba koju bi trebalo dobiti u najkraćem mogućem roku, ali često zaboravljaju na važnost predigre i suptilnosti.

Ovnovi često propuste priliku za dublju povezanost i emocionalnu intimnost u krevetu. Za njih je seks poput sprinta, ali ponekad bi trebalo da uspore ritam kako bi zaista uživali u dugoj i strastvenoj vožnji.

Jarac

Na drugom mjestu su Jarčevi, znakovi poznati po svojoj ambiciji i ciljevima. Za njih je seks često samo još jedan cilj koji treba da postignu na svojoj listi obaveza.

Svojim planskim pristupom često zaboravljaju na spontanost i igru u krevetu. Umjesto da se prepuste strastima i uživaju u trenutku, Jarčevi često analiziraju svaki korak i gube se u svojim mislima.

Djevica

Na trećem mjestu su Djevice, znak poznat po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Za njih je seks kao naučni eksperiment koji zahtjeva besprekornu izvedbu. Međutim, njihova stalna potraga za savršenstvom često ih sprječava da se potpuno opuste i uživaju u trenutku.

Djevice često previše analiziraju svaki potez i brinu o detaljima, umjesto da se prepuste strasti i osjete istinsko zadovoljstvo.

Ribe

Na četvrtom mjestu su Ribe. Za njih je seks često putovanje kroz svijet mašte, ali često se izgube u svojim snovima umjesto da budu prisutne u trenutku. Ribe su sklone idealizovanju ljubavnih trenutaka, ali često propuštaju duboku povezanost s partnerom zbog svoje sklonosti ka izbjegavanju stvarnosti.

BONUS VIDEO

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima