back to top

Monstrum iz Tuzle ostavio poruku na vratima stana, majka pokušala spasiti djecu

Istražitelji su jučer pronašli sjekiru kojom je najvjerojatnije izvršeno ubojstvo žene i dvoje maloljetne djece u stanu u tuzlanskom naselju Stupine.

Očevid u stanu u naselju Stupine, gdje su pronađena tri beživotna tijela, 34-godišnje žene i dvoje djece u dobi od devet i dvije godine, trajao je cijeli dan, javlja Klix.ba.

Policija je reagovala nakon što je muškarac skočio s balkona stambene zgrade u naselju Stupine u nedjelju navečer. Tijelo muškarca je pronađeno na licu mjesta, a očevid je trajao do jučer kada su otkrivena tijela žene i djece u stanu gdje su boravili.

Prema izvorima, žrtve su supruga i djeca muškarca koji je izvršio samoubistvo skokom s balkona. Istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije.

Identiteti ubijenih osoba i muškarca koji je počinio samoubistvo još nisu javno objavljeni. Lokalni mediji navode da je muškarac Mujaga Čikušić, medicinski tehničar.

Prema nezvaničnim informacijama, mogući motiv ubistva je ljubomora, ali to još nije zvanično potvrđeno. Čikušić se nedavno vratio iz Njemačke gdje je radio, a prema izvorima, nabavio je sjekiru i izvršio zločin prije nekoliko dana.

Nakon zločina, ostavio je poruku na vratima stana, a policija istražuje osobe navedene u poruci. Supruga je pokušala zaštititi djecu, ali nije uspjela spasiti ih.

Detalje o ovoj strašnoj tragediji možete pročitati na portalu Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima