back to top

Na zagrebačkom groblju vandali koristili pajserima da otvore grobnice: Tražili dragocjenosti |Na zagrebačkom groblju vandali otvarali grobnice pajserima: Tražili dragocjenosti

Zasad nepoznati vandali oštetili su u ponedjeljak 15 grobnica u sjevernom dijelu groblja Miroševac, piše “Jutarnji list”.

Policija je obavila očevid, a o svemu su obaviješteni i vlasnici grobnica. O svemu se vodi istraga, a kako Jutarnji neslužbeno doznaje, neke su grobnice vandali otvarali tragajući za dragocjenostima pokojnika.

– Gospođa koja ima obiteljsku grobnicu rekla mi je da je oštećena grobnica u kojoj je prije 30 godina pokopan njen otac. Prema oštećenjima izgledalo je kao da je neko otvarao grobnice pajserom. Više sam se prepala da neko u grobnicu nije ubacio tijelo. Jer, nisu mogli da ukradu ništa osim vjenčanog prstena s pokojnika, ispričala mi je ta gospođa – kaže prodavačica cvijeća na groblju Miroševac.

Iz PU Zagrebačke su o oštećenim grobnicama na Miroševcu kazali da je nepoznati počinitelj oštetio ukupno 15 grobnica, te da su odmah po dobijenoj informaciji, utvrđeni i kontaktirani vlasnici.

– Oglas –

– Potvrđeno je i utvrđeno da su nadgrobne ploče pomijerane i oštećene, pa se nastavlja istraga – odgovorili su iz PU Zagrebačke.

– Oglas –


Izvor: ( hip.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima