back to top

NAJAVA: Međunarodni reli oldtimera u četiri hercegovačka grada

Oldtimer klub ERO će u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine, organizirati svoj tradicionalni, ovogodišnji, već 15. Međunarodni Rally starodobnih vozila pod nazivom “4 grada Hercegovine 2024”.

Ovi tradicionalni susreti starodobnih vozila koje organizira Oldtimer klub “Ero”, održavaju se na području Zapadnohercegovačke Županije, odnosno gradova Gruda, Ljubuškog, Širokog Brijega i Posušja.

Organiziranjem međunarodnih susreta imamo za cilj promovirati kulturnu i tehničku baštinu, kao i promovirati mjesta i turističke destinacije naše županije među ljubiteljima starih motornih vozila koji su sve brojniji.

Do sada smo uspješno organizirali četrnaest međunarodnih susreta koji su redovito okupljali veliki broj sudionika iz raznih mjesta Bosne i Hercegovine, kao i iz susjednih zemalja (Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore). Oldtimer susreti koje organizira OTK ERO prepoznati su kao jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih susreta ove vrste, uz vožnju prekrasnim krajolicima Hercegovine, prigodne nagrade, tombolu, zahvalnice i bogatu gastronomsku ponudu tijekom cijelog susreta”, poručili su organizatori.

Oldtimer klub Ero je jedan od osnivača Oldtimer saveza u BiH, koji predstavlja krovnu oldtimer organizaciju u BiH, članicu FIVA-e, te jedinu ovlaštenu od strane FIVA-e ANF organizaciju za klasifikaciju i vrednovanje oldtimer vozila u BiH.

Post NAJAVA: Međunarodni Rally oldtimera u četiri hercegovačka grada prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima