back to top

NAJČUDNIJI DOGAĐAJ OVOG LJETA DEŠAVAT ĆE SE 21. JULA

Pored ose pomračenja u Vagi i Ovnu, puni Mjeseci čine opoziciju između znakova Jarca i Raka. A oni su odgovorni za karijeru i nekretnine, kao i ciljeve u životu svake osobe.

To znači da će drugi pun Mjesec u Jarcu 21. jula 2024. uticati na temelje života mnogih ljudi, a Mjesec će ovog dana biti u pozitivnom aspektu trigon sa planetom iznenađenja Uranom. Možete da očekujete šokantne okolnosti.

Najviše će uticati na tri znaka horoskopa, pa pogledajte da li ste na spisku drastičnih promjena:

STRIJELAC

Pun Mjesec u Jarcu dolazi u vaš finansijski sektor, što znači da će se 21. jula desiti važan događaj vezan za vaš lični novac. Možda ćete odlučiti da investirate, obavite veću kupovinu ili preraspodijelite prihode da biste poboljšali svoje životne uslove. Vladar punog Mjeseca, Saturn, biće u sektoru nekretnina. Možete uspješno da prodate ili kupite stan, a možda čak i da iznajmite prostor za posao.

BLIZANCI

Pun Mjesec će se desiti u vašem sektoru porodičnih finansija, što može da dovede do ulaganja. Na primjer, možete da naslijedite stan, vikendicu ili zemljište od starijeg rođaka, za koje ćete kasnije odlučiti da ga prodate. Ipak, ključni momenat desiće se tokom punog Mjeseca u Jarcu. Prema tome, 21. jula 2024. možete da dobijete i odobrenje banke za kredit.

VODOLIJA

Nešto mistično i u isto vrijeme sudbonosno može da vam se desi u ovom punom Mjesecu jer se dešava u sektoru tajni, ali u isto vreme vaše lične finansije su aspektovane planetom karme Saturn i trigon aspektom u nekretninama. Vjerovatno je da 21. jula 2024. za skoro jedan ili dva dana možete da dobijete iznenadne informacije koje će uticati na kupovinu ili prodaju kuće. Zanimljivo, pun Mjesec u Jarcu može da donese događajte koji se tiču prošlosti.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima