back to top

Nakon Čeha, u Neum stižu i Mađari: HVK Neum ostvario još jednu zavidnu suradnju

Nakon povratka Čeha, trener Kristian Njavro je dogovorio i dolazak Mađara, koji će boraviti u Neumu u sličnom vremenu kao i Česi.

Dolaze sa dvije ekipe, U16 i U18, gdje će mlađa uzrasna ekipa nastupati na Memorijalnom turniru “Ivica Bačić”, te će njih ukupno biti 50 članova u dvije kategorije.

Trud i rad našeg lokalnog vaterpolo kluba prepoznaju diljem Europe, te im je posebno drago kada to prepoznaju u zemlji, kojoj je vaterpolo nacionalni sport, a što najbolje potvrđuje činjenica u kojoj sam glavni grad Budimpešta ima preko 100 zatvorenih bazena.

-Ukoliko obaveze dopuste s njima će doći i mađarska rekorderka i olimpijska plivačica koja bi trebala održati predavanje svim natjecateljima na Memorijalnom turniru “Ivica Bačić” o važnosti, ali i žrtvama koje se moraju podnijeti za uspjeh u svim sferama života, rekli su iz lokalnog vaterpolo kluba.

– Nadamo se podršci naših gospodarstvenika, jer sve što radimo, radimo u interesu naše mladosti, poručili su za kraj iz HVK Jadran Neum.

Objava Nakon Čeha, u Neum stižu i Mađari: HVK Neum ostvario još jednu zavidnu suradnju pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima