Na GP Doljani čeka se dva sata

Gužve
Na GP Doljani čeka se dva sata

Na putevima u BIH jutros se prometuje bez izvanrednih ograničenja, uz pojačanu frekvenciju vozila posebno na putevima prema jugu zemlje, priopćeno je iz BiHAMK-a.

Na vozače se apelira da voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila. Duža putovanja da planiraju u jutarnjim ili večernjim satima, a ukoliko putuju tijekom dana, da zbog visokih temperatura prave češće pauze.

Na dionici autoceste A-1 Visoko-Dobrinje izvode se radovi na sanaciji dilatacijskih naprava na mostu M6 zbog čega se promet preusmjerava iz vozne u preticajnu traku i obratno.

Zbog održavanja autotrke na brdskim stazama "Vlasenica 2015" danas će u vremenu od 10:30h do 13:30h na dionici magistaralnog puta M-19 Vlasenica-Han Pijesak (u dužini od 7,1 km) promet biti obustavljen. Za vrijeme obustave promet će se odvijati alternativnim pravcima.

Prema podacima Granične policije BIH, na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BIH čeka se do dva sata. Na GP Ivanica zadržavanja na izlazu su do 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista