Članarina u Arena centru 35 KM za studente Sveučilišta

AKCIJA
Članarina u Arena centru 35 KM za studente Sveučilišta

Studentski zbor je, u suradnji s Arenom centar Mostar,  ponovo omogućio mostarskim studentima mjesečnu članarinu u ovom sportskom centru u iznosu od 35 KM. 

Ovo je odlična prilika za sve koji se žele posvetiti svom zdravlju i izgledu.

Prijave za treninge u „Arena sport centru“ su otvorene do 15. listopada, a prijaviti se može putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD03OXWgIUXpFpxb-jXQnxqQimvncx... .

Ukoliko se prijavi više od 50 studenata, akcija će početi u ponedjeljak, 23. listopada. U tom je slučaju planirano održavanje treninga do ponedjeljka, 23. prosinca. Nakon toga slijedi blagdanska stanka, a treninzi se nastavljaju sredinom siječnja 2018. godine.

Najsuvremeniji sportsko-rekreacijski centar pod nazivom Arena sport centar prostire se na četiri tisuće metara četvornih i jedan je od najsuvremenijih i najopremljenijih sportskih centara u regiji. Izgrađen je na dva kata sa svom suvremenom opremom TechnoGym-a, svlačionicama, saunama, kupeljima, bogatim treninzima, protein barovima i malonogometnim terenima, caffe barom i pizzerijom te dječjom igraonicom.
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista