Kad ponestane novca, prodaju mobilne telefone

BRZA ZARADA
Kad ponestane novca, prodaju mobilne telefone

Sve veći broj bh. građana, kojima je hitno potreban novac, odlučuje se na preprodaju mobilnoga telefona koji su po niskoj cijeni kupili od kompanija koje se bave telekomunikacijskim uslugama, piše Večernji list BiH.

Građani koji nude te oglase kažu kako ne žele propustiti priliku po cijeni od jedne marke kupiti telefon od mobilnoga operatera, osobito kada znaju kako ga poslije mogu prodati. To im je, kažu, prilika za brzu zaradu.

Nije to loša opcija za zaradu. Pretplatu ionako plaćam, pa zašto ne bih uzeo telefon, prodao ga, a sebi u mobitel shopu kupio drugi Visa karticom. Tako sam na dobitku, kazao nam je jedan sugrađanin.

Oglasnici su puni novih modela telefona s fotografijama jamstvenih listova svih bh. operatera. Od nekih jeftinih modela, pa do najnovijih, čija cijena doseže po 1500 KM, sve to s računom i jamstvom operatera. I dok je jednima to prilika za trenutačnu zaradu, drugi se aktivno bave preprodajom telefona. Uređaje kupuju od pojedinaca i imaju ih više u ponudi. Međutim, ističu kako zarada nije velika te da tako zarađen novac služi samo kao dodatni izvor prihoda.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista