Od četvrtka oblačno vrijeme s pljuskovima

VREMENSKA PROGNOZA
Od četvrtka oblačno vrijeme s pljuskovima

U Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U drugoj polovici dana jači razvoj naoblake u većem dijelu Bosne će uvjetovati jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugoistočnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar istočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini prijepodne, slijedi jače naoblačenje s juga koje će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu u cijeloj zemlji. Jače padaline očekuju se u drugoj polovici dana.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25 stupnjeva.

U petak se očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Od sredine dana prema večernjim satima se očekuje i grmljavina. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25 stupnjeva.

U subotu će biti pretežito oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

treci.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista