back to top

Počela prodaja ulaznica za Thompsonov povratnički koncert

Hrvatska javnost je napokon dočekala povratak Marka Perkovića Thompsona kao gosta na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića u Imotskom 6. kolovoza ove godine od 20 sati.

Koncert će se održati na stadionu Gospin dolac pod nazivom “Imotski, ne zaboravi”. Pretprodaja ulaznica je započela u petak i dostupna je putem platforme Entrio i na svim Entrio prodajnim mjestima.

“Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom”, poručeno je na Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona.

Djeca do osam godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja. Osobe s 100 posto invaliditeta ostvaruju pravo na besplatnu ulaznicu, a pratnja plaća punu cijenu.

Cijene ulaznica:

“Za preuzimanje besplatne ulaznice i ulaznica s popustom za pratnju molimo kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@entrio.hr s dokazom o invaliditetu”, navode u objavi.

Ulaznice za VIP zonu 1 su već rasprodane u samo 18 minuta po cijeni od 60 eura. Ulaznice za VIP zonu 2 dostupne su po istoj cijeni.

Ulaznice za fan pit koštaju 50 eura, parter se prodaje po cijeni od 30 eura, a tribine koštaju 40 eura. Također će biti dostupni štandovi s hranom i pićem unutar stadiona.

direktno.hr

Objava Krenula prodaja ulaznica za Thompsonov povratnički koncert pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima