back to top

Početak završnice juniorskog košarkaškog prvenstva: Juniorke ŽKK Posušje u borbi za državnu medalju

Juniorke Ženskog košarkaškog kluba Posušje putuju u Mostar gdje će se boriti za titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U dvorani pod Bijelim brijegom naše košarkašice će odigrati dva meča protiv ekipa ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Lavovi iz Brčkog.

„Čekaju nas dvije jake ekipe čije igračice posjeduju iskustvo igranja u Premijer ligi BiH. Bez obzira na krajnji rezultat turnira, naše djevojke su postigle veliki uspjeh te je velika čast igrati u finalu za titulu prvaka BiH uz ove dvije kvalitetne ekipe. Vjerujemo da će naše djevojke dati sve od sebe kako bi ostvarile povijesni uspjeh u ovom uzrastu“, izjavili su iz Ženskog košarkaškog kluba Posušje.

Naše juniorke prvu utakmicu igraju u četvrtak, 13. juna protiv ŽKK Zrinjski 2010 u 20 sati. U petak, 14. juna u 19 sati igraju protiv ŽKK Lavovi iz Brčkog. Posljednji meč je u subotu, 15. juna u 19 sati kada će se sastati košarkašice Zrinjskog i Lavova, kada će biti poznate i pobjednice turnira.

Iz kluba se zahvaljuju općini Posušje, načelniku Begiću i Športskom savezu općine Posušje na podršci u sufinanciranju ovog i svih ostalih polufinalnih turnira u sve tri kategorije (mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke).

Objava Počinje završnica juniorskog košarkaškog prvenstva: Juniorke ŽKK Posušje se bore za državnu medalju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima