back to top

Počinje novo poglavlje za sve znake horoskopa

TNT RADIO

Pun Mjesec će se dogoditi 23. aprila 2024. godine. Svoju najsjajniju tačku dostiže oko 19:49 časova. Ovaj pun jMesec se naziva i Ružičasti Mjesec, a on simbolizuje početak proljeća i žensku energiju. Astrologija kaže da ćemo već sredinom aprila osjetiti drugačiju energiju. Vjeruje se da ova faza predstavlja ponovno rođenje, rast i obnovu.

Za Ružičasti Mjesec se kaže simbolizuje ljubav i saosjećanje, ali i emocionalno isceljenje. Ružičasti pun Mjesec je povezan sa njegovanjem pozitivne energije i razvojem međuljudskih odnosa. Ovaj Ružičasti Mjesec je u Škorpiji, koja će pokrenuti proces introspekcije i samootkrivanja.

Pravo je vrijeme da se oslobodite starih navika i vjerovanja, savjetuje astrologija. Ovu moćnu energiju najbolje je iskoristiti za postavljanje važnih ciljeva za budućnost. Energija Škorpije se odnosi na dugo očekivane rezultate. Svaki znak Zodijaka može da bude pod uticajem energije ove Mjesečeve faze.

Ružičasti Mjesec jedan je od najiščekivanijih nebeskih fenomena godine zbog svoje moćne energije. Ovaj događaj punog Mjeseca obećava veliku dozu transformacije, duhovnog rasta i senzualnog zadovoljstva. Prema tome, pravo je vrijeme da otvorite novo poglavlje u svom životu!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima