back to top

Poravnanje Jupitera sa Uranom će da promijeni vaš život naglavačke.

April 2024. donosi značajne nebeske događaje poput retrogradnog Merkura, konjunkcije Venere i Neptuna, potpunog pomračenja Sunca, poravnanja Jupiter-Uran i transformacijskih energija koje oblikuju važne promjene i prilike za rast. Od retrogradnih kretanja do poravnanja i pomračenja, april će biti vrijeme dubokih pomaka koji će uticati na energiju i živote. Otkrijte koji će se značajni događaji na nebu desiti u aprilu.

20. april – Jupiter se poravnao sa Uranom:

Jupiter, planeta ekspanzije i rasta, poravnava se sa Uranom, planetom inovacija i bunta. Ovo rijetko poravnanje donosi inspiraciju, otkrića i neočekivane prilike za rast. Vrijeme je da prihvatimo promjene, razmišljamo izvan okvira i hrabro slijedimo svoje najveće težnje.

22. april – Mars ulazi u Ovna:

Mars, planeta akcije i nagona, ulazi u svoj matični znak Ovna, pojačavajući naše želje, ambicije i takmičarski duh. Ovaj tranzit će podstaknuti motivaciju i nivoe energije, ali također može dovesti do impulzivnosti i konflikata ako se ne kanališe na konstruktivan način. Vrijeme je za asertivnu akciju i odlučno vođstvo.

25. april – Merkur ide direktno:

Merkur, nakon završetka retrogradnog perioda, kreće direktno 25. aprila, što označava povratak jasnoće, komunikacije i napretka. Vrijeme je da primijenimo uvide stečene tokom retrogradnog perioda i krenemo naprijed sa obnovljenom svrhom.

29. april – Venera ulazi u Bika:

Venera, nakon prolaska kroz vatrenog Ovna, ulazi u zemljani znak Bika, naglašavajući stabilnost, senzualnost i praktičnost u našim odnosima i željama. Ovaj tranzit nas potiče da njegujemo strpljenje, lojalnost i uživanje u jednostavnim životnim zadovoljstvima, prenosi Naj žena.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima