back to top

Posjet Ministrici Vlaisavljević i predsjedatelju Martinoviću Općini Čitluk

U utorak, 4. lipnja 2024. godine, federalna ministrica kulture i športa Sanja Vlaisavljević održala je sastanak s načelnikom Općine Čitluk, Marinom Radišićem. Uz ministricu Vlaisavljević sastanku je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović.

Načelnik Općine Čitluk, Marin Radišić, srdačno je dočekao ministricu u Općini Čitluk. Na početku sastanka, načelnik Radišić informisao je ministricu Vlaisavljević o trenutnim dešavanjima u općini te predstavio prioritetne aktivnosti koje su od velike važnosti za razvoj Općine Čitluk.

Ministrici su detaljno predstavljeni bogati kulturni i sportski sadržaji općine Čitluk. U konstruktivnom dijalogu i prijateljskom susretu istaknuto je da je priča Općine Čitluk zaista ambiciozna i da je važno nastaviti je njegovati u budućnosti.

Po završetku susreta, ministrica Vlaisavljević naglasila je da Federalno ministarstvo kulture i športa i ove godine raspisuje javne pozive za kulturu i sport te ohrabruje domaćine da prate javne pozive u nadi da će i dalje nastaviti predstavljati općinu na vidljiv i kreativan način.

Jučerašnji posjet ministrice Vlaisavljević, uz sastanak s načelnikom Radišićem, iskorišten je za obilazak nekoliko lokacija na kojima su započeti ili su u pripremi visokovrijedni projekti.

Objava Ministrica Vlaisavljević s predsjedateljem Martinovićem posjetila Općinu Čitluk pojavila se prvo na Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima