back to top

Posušanin među top 20 hrvatskih LinkedIn influencera

Ako želite biti uspješni u poslovnom svijetu jedan od prvih koraka je i postavljanje profila na mreži LinkedIn.

Za razliku od Faceboka, X-a (bivšeg Twittera) i sličnih web stranica, LinkedIn je poslovna društvena mreža. Glavna namjera LinkedIna je povezivanje s ostalim kolegama iz korisnikove industrije i potencijalnim poslodavcima. Nakon otvaranja profila, korisnik ima priliku objaviti svoj životopis, može dijeliti sadržaj koji smatra relevantnim i zanimljivim, može se pridružiti različitim grupama i stranicama, pratiti oglase za posao. Otvaranje računa vrlo je jednostavno – kao i na većini drugih društvenih mreža. Nakon toga korisnik postaje vidljiv poslodavcima i svima koji upišu korisničko ime na jednu od tražilica.

Nedavno je ova mreža objavila top 20 influencera u Hrvatskoj, a među njima se našao i Posušanin sa zagrebčkom adresom, Zvonimir Bešlić. Zvonimir je na ovom popisu visoko 18 mjesto, a svoj položaj zahvaljuje redovitim objavama kvalitetnih sadržaja te na takav način dolazi do klijenata kojima pomaže s prodajom proizvoda i usluga.

Njegovi klijenti su domaći i strani poduzetnici ali i drugi korisnici ove mreže kojima su potrebna znanja i vještine potrebne u digitalnom marketingu i prodaji.

U trenutku pisanja ovog teksta Zvonimir ima gotovo 50 000 pratitelja, a taj broj je svakim danom sve veći.

Našem sugrađaninu želimo uspjeh u daljnjem radu te što više kvalitetnog sadržaja na njegovom profilu.

Posušje.info

Objava Posušanin među top 20 hrvatskih LinkedIn influencera pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima