back to top

Poziv na JAVNU RASPRAVU o davanju suglasnosti za dodjelu koncesije gospodarskom društvu Get Wind Kruzi

Povjerenstvo za pripremu prijedloga u postupku davanja prethodne suglasnosti za dodjelu koncesija, zaprimilo je od gradonačelnika Livna zahtjev Ministarstva gospodarstva HBŽ kojim se od Grada Livna-Gradskog vijeća Livno traži davanje prethodne suglasnosti u postupku dodjele koncesije od strane Hercegbosanske županije gospodarskom društvu „GET Wind Kruzi“ d.o.o. Livno za izgradnju vjetroelektrane „Golija“ u Livnu, a sve sukladno odredbama Zakona o koncesijama („Narodne novine HBŽ“ broj: 14/03 i 8/08).

Temeljem navedenog  Povjerenstvo poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe na javnu raspravu  vezano za davanje prethodne suglasnosti od strane Grada Livna-Gradskog vijeća Livna u postupku dodjele koncesije gospodarskom društvu „GET Wind Kruzi“ d.o.o. Livno koja će se održati u utorak 14. svibnja u Velikoj vjećnici Grada Livna od 12 do 14 sati.

GRAD LIVNO

Povjerenstvo za pripremu prijedloga u postupku davanja prethodne suglasnosti za dodjelu koncesija

Broj: 02-04-1901/2024,   Livno, 09.05.2024.godine

Povjerenstvo za pripremu prijedloga u postupku davanja prethodne suglasnosti za dodjelu koncesija imenovano rješenjem Gradonačelnika Grada Livna, broj: 02-04-1859/22 od 09.06.2022.godine, sukladno Zaključku Općinskog vijeća Livno, broj: 01-02-1210/10 od 08.07.2010.godine, objavljuje

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

u postupku davanja prethodne suglasnosti za dodjelu koncesije

 Dana 06.05.2024.godine Povjerenstvo za pripremu prijedloga u postupku davanja prethodne suglasnosti za dodjelu koncesija, zaprimilo je od Gradonačelnika grada Livna zahtjev Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije kojim se od Grada Livna-Gradskog vijeća Livno traži davanje prethodne suglasnosti u postupku dodjele koncesije od strane Hercegbosanske županije gospodarskom društvu „GET Wind Kruzi“ d.o.o. Livno za izgradnju vjetroelektrane „Golija“ u Livnu, a sve sukladno odredbama Zakona o koncesijama („Narodne novine HBŽ“ broj: 14/03 i 8/08) .

Imajući u vidu navedeno, pozivaju se sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da sudjeluju u javnoj raspravi vezano za davanje prethodne suglasnosti od strane Grada Livna-Gradskog vijeća Livno u postupku dodjele koncesije gospodarskom društvu „GET Wind Kruzi“ d.o.o. Livno kako je gore navedeno, a koja će se održati dana

  1. svibnja (Utorak) 2024. godine u prostorijama Velike vijećnice Grada Livna (soba broj: 50) od 12,00 do 14,00 sati.

Predsjednik Povjerenstva, Mario Ćavar, dipl.iur.

Izvor: ( relax-portal.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima