back to top

Pripremite se! Večeras se pojavljuje pun Mjesec u znaku Škorpije

Tradicionalno, pun mjesec donosi osjećaj završetka i otvara put za nove početke, posebno kada je u Škorpiji, znaku kojim vlada Pluton, planet transformacije. Ovaj period će vas dodatno potaknuti da se riješite svega što ne funkcioniše u vašem životu.

Prema poznatom kineskom astrologu Letao Vangu, tri znaka Zodijaka koja će posebno osjetiti buran horoskop su Bik, Škorpija i Vodolija. Savjetuje svima da prihvate sve neprijatnosti koje ih mogu zadesiti kako bi se oslobodili starog i dočekali novo.

Bik

Od 23. aprila Bik će se suočiti sa velikom energetskom promjenom. Ružičasti pun mjesec će ih natjerati da protresu stvari i možda donesu neočekivane odluke, suočavajući se sa dugogodišnjim problemima. Ovaj period će biti prosvjetljujući za Bika, koji će morati da riješe svoje probleme na hrabriji način.

Škorpija

Pun ružičasti Mjesec u Škorpiji donosi intenzivnu energiju za suočavanje sa prošlim emocijama i transformacijom istih u snagu i mudrost. Period će biti iscrpljujući, ali će Škorpije izaći jače i mudrije nakon svega.

Vodolija

Ružičasti Mjesec će za Vodolije osvjetliti polje dubokih odnosa i zajedničkih resursa, natjeravši ih da se osvrnu na svoje okruženje i sarađuju s drugima. Ovaj period donosi finansijska i intimna pitanja koja zahtijevaju oslobađanje starih navika i otvaranje novih načina života i povezivanja.

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima