back to top

Profesori i učenici predstavili SŠ dr. fra Slavka Barbarića budućim srednjoškolcima

Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića upriličila je danas Dan otvorenih vrata kako bi učenici završnih razreda osnovnih škola, njihovi roditelje, ali i svi ostali zainteresirani mogli doznati sve o programima koje ova škola nudi, upisima i izvan nastavnim aktivnostima.

Ovakvu prigodu za upoznavanje sa Srednjom školom dr. fra Slavka Barbarića iskoristili su učenici završnih razreda Osnovne škole fra Didaka Buntića – Čitluk, Osnovne škole Bijakovići i Osnovne škole Čerin, koji su na Dan otvorenih vrata došli organizirano u pratnji svojih razrednika, a u Danu otvorenih vrata sudjelovali su i zainteresirani učenici iz obližnjih gradova.

Dobrodošlicu budućim srednjoškolcima poželjela je prof. Adela Škutor, ravnateljica škole, nakon čega su maturanti osnovnih škola mogli razgledati školske prostore, s posebnim naglaskom na kabinete u kojima su ih dočekivali profesori različitih predmeta, pedagoginje i učenici SŠ dr. fra Slavka Barbarića, koji su s njima podijelili svoja iskustva.

Kako bi upotpunili dojam, SŠ dr. fra Slavka Barbarića svojim se posjetiteljima danas predstavila i Sajmom smjerova na kojem su bili dostupni predstavnici i informativni materijali opće gimnazije, hotelijersko-turističkih tehničara, ekonomskog smjera uz poslovnu informatiku, prodavača, vodoinstalatera, automehaničara te kuhara i konobara.

The post Profesori i učenici predstavili SŠ dr. fra Slavka Barbarića budućim srednjoškolcima appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima