back to top

Pun Mjesec u Škorpiji 23. aprila donosi dramatične promjene

Jednom godišnje, pun Mjesec, simbol podsvijesti i inspiracije nađe se u tajanstvenoj Škorpiji, znaku strasti, velikih ljubavi ali i bogatstva, a ove godine to će biti sredinom ove nedjelje. Odluke koje tada donesete biće pod uticajem vaših osjećanja i podsvjesnih želja, jer se i faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Mjeseca.

To će najviše osjetiti osobe kojima su u horoskopu Sunce, Mjesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Ova Mjesečeva mijena donosi uspjeh ljekarima, podstiče kreativnost i inspiraciju kod umjetnika i naučnika ali i potrebu za poslovima u tajnosti.

Pun mjesec u Škorpiji, koji će se desiti 23. aprila biće u vrijeme velikog stelijuma u ​​Biku.

Vjerovatno će u mnogim aspektima glavni faktor biti pitanje finansijske budućnosti porodice i para, što znači da ako se partneri mogu dogovoriti i razgovarati o svemu zajedno, onda je budućnost sasvim moguća.

Ipak, 4 horoskopska znaka će sigurno doživjeti promjene, a ljubav će vas natjerati da donosite odluke!

Četiri horoskopskih znakova koja će doživjeti promjene u ljubavi tokom punog mjeseca:

Bik

Pun mjesec se javlja u vašem sektoru veza i možete donijeti prilično drastičnu odluku, a ona će biti vezana za ponašanje vašeg partnera ili situaciju u njegovom životu. Na primjer, možete odlučiti da se razvedete ili vjenčate, ali to će biti diktirano opštom krizom u vašem životu ili nekim velikim finansijskim problemom. Situacija može biti povezana i sa činjenicom da shvatate da je vrijeme da se priča „podigne na novi nivo“.

Rak

U vašem ljubavnom sektoru je pun mjesec, koji bi mogao dovesti do trudnoće ili važnog događaja sa voljenom osobom. Na primjer, imaćete strastveni sastanak i shvatićete da je vrijeme da donesete dalju odluku i da je sada vrijeme da postanete porodica. Za vjenčane Rakove, situacija može biti povezana sa planovima putovanja – voljena osoba će vas pozvati na odmor.

Lav

Pun mjesec se javlja u vašem porodičnom sektoru, što znači da će važan događaj uticati na vaš odnos sa partnerom jer se Pluton nalazi u vašoj bračnoj kući, te možete odlučiti da kupite ili prodate kuću, ili će doći do promjena u vašem domu jer se promijeni vaš status u vašoj profesiji ili vezi. Pored toga, Pluton će ovog dana biti u kvadratu sa Suncem u vašoj kući postignuća; pun mjesec će formirati veliki krst u vašoj karti, što bi moglo dovesti do događaja koji će vam promijeniti život i koji će uticati i na vašu karijeru i na bračni status.

Škorpija

Pun mjesec se javlja u vašem znaku, u isto vrijeme kada i stelijum u Biku u vašem sektoru odnosa. To znači da ćete imati naglu promjenu u ljubavi, a možda ćete doživjeti nevjerovatan priliv emocija, čak i intenzivnu strast. Stvar je u tome da se vaša situacija sa nekretninama, u mjestu stanovanja i u strukturi vaše porodice mijenja, pa je vjerovatno da ćete sagledati jednu vezu, a da u isto vrijeme upoznate novu osobu, piše wday.ru.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima