back to top

[Rolify plaćena praksa] Jesi li ti Social Media Intern kojeg tražimo? – Udruženje mreža za izgradnju mira

Ako provodiš vrijeme na društvenim mrežama, pratiš trendove i praviš kreativne objave, zašto da ne zaradiš od toga?  

Tražimo mlade i odgovorne osobe, koje žele da dobiju mentorstvo i (prvo) radno iskustvo u Rolify timu Fondacije Mozaik! Imat ćeš priliku da vidiš kako funkcioniše jedna od najvećih online zajednica u regionu, ispoljiš svoju kreativnost i stekneš iskustvo u vođenju društvenih mreža

DA LI SI TI NAŠ PERFECT MATCH? 

Treba nam osoba koja je kreativna, voli da istražuje i uči nove vještine i alate. Potrebno je da imaš osnovno poznavanje engleskog jezika i najvažniju vještinu – rješavanje problema! Svjesni smo da si vjerovatno na početku karijere u digitalnom marketingu, ali je bitno da pokažeš samostalnost i inicijativu da sam ili sama pronađeš odgovore. Ako ti ni Google ni ChatGPT ne pomognu, ne brini! Uvijek možeš da se obratiš kolegama i kolegicama iz tima za dodatnu pomoć i smjernice.  

Evo ko su bili neki od naših perfect matches u prošlim ciklusima Rolify prakse.  

[Rolify plaćena praksa] Jesi li ti Social Media Intern kojeg tražimo? – Udruženje mreža za izgradnju mira
[Rolify plaćena praksa] Jesi li ti Social Media Intern kojeg tražimo? – Udruženje mreža za izgradnju mira

ŠTA ĆEŠ RADITI? 

Nismo slučajno nekoliko puta spomenuli kreativnost, jer to je ono što će ti najviše trebati da obavljaš svoje zadatke. Učestvovat ćeš u osmišljavanju kampanja za promociju aktivnosti iz Rolify zajednice, kreirat ćeš reelse, vizuale, grafike, pisat ćeš opise za društvene mreže i objavljivati ih na naše profile. Iako ćeš raditi iz kancelarije u Sarajevu (uz mogućnost rada od kuće), imat ćeš priliku da obiđeš različite zajednice širom BiH i prikupljaš pozitivne priče o mladim, uspješnim ljudima.

U zavisnosti od toga koliko ti se svidi ova pozicija, a i nama tvoj rad, saradnju možemo produžiti na maksimalnih šest mjeseci. S obzirom na dinamičnost našeg tima i različite vještine koje s nama možeš savladati, cilj nam je da ti baš ova praksa bude i posljednja!

Na dnu ove stranice se nalazi link ka prijavnoj formi, a prednost će imati kandidati i kandidatkinje koji se upoznaju sa našom zajednicom (ako već nisu) kad budu popunjavali prijavu. U prevodu, stalkuj nas na društvenim mrežama – LinkedInuInstagramu i Facebooku, a ako baš hoćeš da nas oduševiš, registruj se u Rolify i učlani se u našu Facebook grupu! 

PRIJAVI SE OVDJE

Ne zaboravi da je rok za prijave 23.6.2024. u 23:59 h!

Ovaj poziv možeš podijeliti sa svojim kontaktima ili pratiocima.

rolify.com


Izvor: ( www.mreza-mira.net / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima