back to top

Sinovi Rame Isaka nanošenjem teških tjelesnih povreda učestvovali u tuči |

Sinovi Rame Isaka sudjelovali u tučnjavi i mladiću nanijeli teške tjelesne ozljede

U Zenici je, devetog travnja u 3:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na benzinskoj pumpi “DHD” u ulici Sarajevska.

– Oglas –

Sinovi federalnog ministra policije Rame Isaka, Arnel i Aldin, učestvovali su u tučnjavi koja se desila tog noćnog devetog aprila u Zenici na benzinskoj pumpi koja je u vlasništvu Arnela Isaka, javlja Klix.ba.

U tom incidentu su učestvovali A.J. (rođen 1998. godine) sa jedne strane, dok su sa druge strane bili D.A. (rođen 2004. godine), I.A. (rođen 1996. godine) i I.A. (rođen 2000. godine), svi iz Zenice. Lice A.J. je zadobilo teške tjelesne povrede, koje su dijagnosticirane u Županijskoj bolnici Zenica.

– Oglas –

Dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije je obaviješten o svemu, pa su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih. Nakon prikupljanja svih dokaza, optužni akt će biti proslijeđen Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije zbog krivičnog djela “Sudjelovanje u tuči”, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a ZDŽ.

Prema nezvaničnim informacijama, u tučnjavi su učestvovali Arnel Isak (1996. godište), koji je zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, i Aldin Isak (2000. godište), sinovi ministra Rame Isaka.

– Oglas –


Izvor: ( hip.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima