Najzanimljivije utakmice u Milanu i Salzburgu

liga prvaka
Najzanimljivije utakmice u Milanu i Salzburgu

Večeras su na rasporedu utakmice posljednjeg 6 kola Lige prvaka u skupinama E, F, G, i H. Najveću pozornost će privući utakmice Salzburg- Liverpool te Inter i Barcelona.

Ukoliko ekipa Salzburga savlada Redse plasirati će se u nokaut fazu Lige prvaka, a u drugoj utakmici Napoli treba savladati Genk te će u slučaju pobjede protiv istoimenog rivala  izbaciti Liverpool.

U skupini F u Milanu snage će odmjeriti Inter i Barcelona. Kako je najavljeno Barcelona bi trebala istrčati na teren u kombiniranom sastavu, što bi Interu znatno olakšalo posao u večerašnjoj utakmici.

Uoči ovog kola Inter je na drugom mjestu sa sedam bodova, koliko ima i trećeplasirana Borussia Dortmund te mu je potrebna pobjeda protiv Barcelone kako bi se plasirao u sljedeću fazu natjecanja.

Uz najzanimljivije utakmice u Salzburgu i Milanu na rasporedu su i ostale utakmice ovog kola.

Snage će odmjeriti između ostalog; Ayax-Valencia, Benfica-Zenit, Borussia Dortmund-Slavia Praha, Lyon-Rb Leipzig, Chelsea-Lille, te Napoli-Genk. Sigurno će večeras biti dosta kvalitetnih i uzbudljivih utakmica, pa će nogometni sladokusci doći na svoje. Preostale ekipe koje pobjede u večerašnjim utakmicama će se plasirati u osminu finala Lige prvaka.

Josip Jurković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista