back to top

Švercovao migrante kod Imotskog, probio rampu na granici.

Policija sumnjiči državljanina Turske (23) da je jučer na području Imotskog probio rampu na granici i u kombiju švercao više ilegalnih migranata. Policija ga je privela, te mu je sud izrekao novčanu kaznu u iznosu od 36 tisuća eura.

PU splitsko-dalmatinska piše da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 23-godišnji mladić počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari i prekršaj iz Zakona o strancima.

Probio rampu na granici

Jučer su policijski službenici na području Imotskog zaustavili kombi vozilo kojim je upravljao 23-godišnjak, a u vozilu su bili ilegalni migranti. Postupak sukladno Zakonu o strancima proveden je sa putnicima, dok je nad državljaninom Turske provedeno kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanja je ustvrđeno da je 23-godišnjak probio rampu na granici u Vinjanima Gornjim. Rampa se nalazila na graničnom prijelazu bez stalne kontrole. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Neposjeđene kazne znače vrijeme iza rešetaka

Zbog osnovane sumnje u prekršaj iz Zakona o strancima, 23-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom od 36 tisuća eura. Pošto nije mogao platiti kaznu, zamijenjena je zatvorskom kaznom od 60 dana.

Objava Kod Imotskog švercao migrante, probio rampu na granici pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima