back to top

VIDEO: DOBRO vam pretežito vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima malih bijelih oblaka koji plove po nebeskom plavetnilu, a sunce je poranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, a uglavnom je vedar, topao i mirisan. Vjerujemo da ste prvu jutarnju kavu već popili s dragim osobama i već se polako zagrijavate za današnji posao ako ste na poslu izvan kuće, a ako ste u kući, pa vam se nigdje ne žuri, uživajte još malo uz kavu, dok vam kroz otvoren prozor dopire vesela pjesma ptica, a sretnijima i žubor potoka.


Ponedjeljak je po tradiciji pijačni, tržni, sajmeni, pazarni dan (zovite kako želite ili kako ste navikli) u Tomislavgradu, pa će trebati na lijepom danu prošetati malo do gradske tržnice, sresti se s prijateljima, malo vidjeti ili što kupiti, ali pazite – ne kupujte ono što vam ne treba, ne gomilajte robu po kući bez potrebe, iako se često dogodi da nas šara-vara namami.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, puni optimizma i empatije za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima