back to top

VIDEO / Mladiću u kolicima s prijateljima hodočastili iz Livna do Međugorja: ‘Uz čvrstu vjeru svaki san je ostvariv’

Na hodočašće u Međugorje krenuli su Jozo Klišanin (32) u kolicima, Josip Magić (41), Delfa Klišanin (29), Andrea Miloloža (25), Pave Pavlinović (24) i Jelena Roguljić (24) u srijedu, 5. lipnja i u hodu su bili tri dana.

U petak popodne, 7. lipnja, na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, šestero mladih hodočasnika iz sela Podhum, Mišin i Golijevo, koji se nalaze u okolici Livna, stigli su u Međugorje. Okupio ih je Jozo Klišanin, 32-godišnji mladić koji je već devet godina nepokretan zbog prometne nesreće.

O svojoj želji za hodočašćem Jozo je kazao: „Već devet godina od kako se dogodila moja prometna nesreća planiram ići na hodočašće u Međugorje. Ekipa za ovo hodočašće se oformila prije 3-4 mjeseca, kad smo sjeli i dogovorili se. Osjećaj je neopisiv, miješa se radost, blagostanje, iscrpljenost, umor… jednostavno baš jedan ‘mix’ emocija koje se zapravo riječima ne mogu ni opisati. Bio je važan korak, jer želimo prvenstveno dokazati sebi te motivirati druge da uz čvrstu vjeru u Boga i u sebe samoga, svaki san je ostvariv“ – kazao je Klišanin.

Večernji.ba

Izvor: ( relax-portal.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima