back to top

VIDEO: Tomislavgrad jutros dočekuje oblačno, hladno, vjetrovito i snježno jutro!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, pada kiša i poneka pahuljica, susnježica, a sunce još spava.

Divna i blagoslovljena sveta nedjelja vam želim, dan molitve i odmora, nedjelja je Dobrog Pastira, a danas se obilježava i Svjetski dan molitve za duhovna zvanja. Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali, ustali iz kreveta, trebate jutros, barem na duvanjskom kraju i okolici, zapaliti vatru, zagrijati prostorije, jer je hladno. Izgleda da je travanj potrošio dane koje je uzeo od ljeta, pa sada je pravi aprilski dan: oblačan, hladan, kišovit, a snijeg se topi.


Ako pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami, zaronjeni u lijepa sjećanja, neka pogled kroz prozor na sive oblake ne utječe na vaše raspoloženje, važno je da vi budete vedri, da je vaš duh miran, a nedjelja je pa možete duže uživati u kavi, nigdje vam se ne žuri.

S ljubavlju u srcu, mirnom dušom, čistom savješću i pozitivnim mislima, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu – velikom daru, spremni ste činiti dobra djela, pomoći drugima, a sa osmijehom na licu i sjajem u očima pozovite sunce i toplinu u svako srce, širite radost i pozitivnu energiju svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima