Dobrovoljno vatrogasno društvo izabralo novo vodstvo

dvd buna
Dobrovoljno vatrogasno društvo izabralo novo vodstvo

U Domu kulture na Buni održana je Izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buna, na kojoj je izabrano novo vodstvo i dodijeljene su zahvalnice predstavnicima institucija grada i županije, gospodarstvenicima, predstavnicima medija i svima onima koji su u protekle četiri godine prepoznali i potpomogli rad DVD–a.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Buna osnovano je 29. lipnja 2015.godine, a za četiri godine svog djelovanja prepoznato je kao bitan faktor protupožarne zaštite, kako od lokalne zajednice tako i od Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar i nadležnih institucija sustava civilne zaštite u Mostaru i HNŽ-u.

„Od osnutka do danas, Vatrogasna postrojba DVD Buna je zabilježila preko 150 intervencija gašenja otvorenog požara, a svojim radom i zalaganjem pomažemo u provođenju brojnih aktivnosti na Buni, kako bi bili efikasan servis zajednici kojoj pripadamo“, kazali su iz DVD Buna.

U sklopu svoga djelovanja provoditi ćemo i dalje aktivnosti na razvoju svijesti građana o protupožarnoj zaštiti provođenjem edukacija.

DVD Buna danas broji ukupno 37 članova, imamo Vatrogasnu postrojbu DVD-a Buna koja broji 20 članova od kojih je 13 članova obučeno za gašenje otvorenog požara  i posjeduju certifikat Dobrovoljnog vatrogasaca, u posjedu smo dva kombi navalna vozila sa sustavima za gašenje otvorenog požara i jedne cisterne.

„Ovo gore navedeno nas dovodi do spoznaje da smo u četiri godine od osnivanja imali jako uspješan i kontinuiran rad s kojim namjeravamo nastaviti i u budućnosti“, istaknuo je prilikom podnošenja Izvješća o radu dosadašnji predsjednik DVD Buna Dražan Krešić.

Dobrovoljno Vatrogasno društvo Buna nastavlja svoj rad uz vodstvo Antonia Zlomislića, Matea Lovrića i Manuela Andačića, uz nadzor Dalibora Solde, Stipe Andačića i Vedrana Puljića uz ostale članove Upravnog odbora DVD-a, koji su raspoređeni na druge dužnosti unutar DVD – a.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista