back to top

Vikend horoskop za 20. i 21. april 2024. godine

Ovan

Pred vama su različite mogućnosti, a iako vas to može prvobitno zbuniti, bit ćete sretni kada shvatite da će se na duže staze sve posložiti kako treba. Možda ćete primijetiti da se vi i vaš partner ne slažete onako kako biste željeli, ali jedino rješenje je otvoreno porazgovarati o tome.

Naglasak je na jasnosti. Ako možete podijeliti sa partnerom ono što vam je na umu, a da ne mora igrati igru pogađanja, na kraju ćete dobiti sve što želite. Tranziti ovog vikenda će testirati vašu emocionalnu snagu.

Bik

Imate izuzetno snažan osjećaj u vezi ljubavi, romantike i budućnosti s vašim partnerom. Nedavni događaji mogli su vas dovesti do osjećaja da biste možda trebali radikalno promijeniti neke stvari jer vas je partner učinio nesigurnima. Ovog vikenda pazite s kojim prijateljem dijelite povjerenje za važne stvari i dobro organizujte budžet jer vas očekuju neočekivani troškovi.

Blizanci

Ovog vikenda očekuju vas ozbiljne odluke, a vi se možda ne osjećate spremni za njih. Osoba koja vas je nedavno manje poštivala mora shvatiti da postoje granice vaše tolerancije. Zvijezde će biti na vašoj strani i dati vam hrabrosti da se izborite za sebe. Nakon toga ćete dobiti ogroman poticaj samopouzdanja.

Rak

Ovog vikenda vaše ideje možda neće biti najjasnije vašim ukućanima. Potrudite se da im s entuzijazmom i fokusom prenesete svoje poslovne vizije. Tako biste mogli osvojiti njihovo povjerenje i podršku. Zvijezde nisu na vašoj strani kada je riječ o energiji i komunikaciji, stoga će biti potrebno više napora nego inače.

Lav

Provest ćete ovaj vikend radno, ali neće vas opteretiti jer dobivate veliko poštovanje od suradnika. Svi računaju na vas i smatraju vas pravim liderom bez kojeg posao ne može uspjeti.

Uvidjet ćete da se ponosite svojim radom, možda čak primijetiti da imate sposobnost stvaranja blizu savršenstva. Međutim, to može negativno utjecati na vaš ljubavni život. Posvetite pažnju partneru i pružite mu više pažnje, a i vama bi dobro došlo malo odmora.

Djevica

Ovog vikenda sve će biti na vašoj strani. Što god da radite, bilo da se radi o poslu, upoznavanju novih ljudi ili običnoj rutini, imat ćete uspjeha. Vaš rad će konačno biti primijećen nakon dugo vremena.

Vaga

Posvetite se duhovnom razvoju jer je to potrebno. Iskoristite ova dva neradna dana da se vratite hobijima iz prošlosti i osjetit ćete koliko vam to prija. Na taj način oslobodit ćete se stresa i napetosti koje osjećate već duže vrijeme. Držite se svojih uvjerenja, otkrit ćete da je to najbolji put za vas.

Škorpija

Ovaj vikend je bio izuzetno naporan za vas, bilo poslovno ili zdravstveno. Iskoristite vikend za vraćanje energije koju ste potrošili. Postoji mogućnost da ćete upoznati novu, zanimljivu osobu koja bi mogla privući vašu pažnju. Na vama je hoćete li ući u vezu ili ne.

Strijelac

Ove nedjelje razmišljate da li prijeći tu granicu ili zadržati svoje misli za sebe. Primjećujete da više ne možete suzbiti emocije kada je riječ o osjećaju potiskivanja. To počinje utjecati na vaš kreativni život. Morate reći što vam je na umu.

Jarac

Unatoč tome što vas neki smatraju napadnima u nastupu i energiji, postići ćete velik uspjeh i pokazati im da donosite rezultate. Da, pedantni ste i možda malo prestrogi prema sebi, ali kada imate ciljeve, nitko vas ne može zaustaviti.

Vodolija

Strpljenje je ključ za sve vaše probleme ovog vikenda. Pokušajte gledati stvari racionalno i vidjet ćete da nema potrebe za žurbom. Posvetite vrijeme prijateljima i druženju jer će se tako otvoriti prilika za upoznavanje srodne duše. Uživajte u zabavi.

Ribe

Vaš trenutni način života zahtijeva promjenu, a ovog vikenda imate priliku započeti taj proces. Pojaviti će vam se poslovna prilika o kojoj biste trebali ozbiljno razmisliti. Vaša kreativnost bi vam mogla donijeti financijsku korist.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima