back to top

Vjerujem 2024: Još Malo Do Koncerta Duhovne Glazbe

Brojimo još malo, ostalo je 10 dana do humanitarnog koncerta duhovne glazbe “Vjerujem 2024” na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru. Prije koncerta želimo vam predstaviti nešto što smo nedavno pripremali, nešto što će sigurno dirnuti vaša srca.

U saradnji sa timom Mi ViDiMo, Centrom Marija Naša Nada iz Širokog Brijega i Udrugom Susret iz Čitluka, predstavljamo priču koja je ključna za ovogodišnji “Vjerujem 2024”. Cilj ove priče je prikazati borbu i želju naših najmlađih, te promovirati zajedništvo koje može stvoriti bolji život za našu djecu.

Velika zahvalnost svima koji su bili dio ovog projekta: posebno malim anđelima Anđi i Filipu sa njihovim roditeljima, MASS Studios za audio produkciju, BONKproduction za video spot i produkciju, našim pjevačima i muzičarima, te cijelom timu biskupijskog zbora mladih ViDeMus i Josipu Drinovcu na odličnoj saradnji.

Posebno hvala Zlatanu Stipišiću Gibonniju čija pjesma nas je inspirisala za ovaj projekt.

Unaprijed zahvaljujemo svim medijima i svim ostalima koji podržavaju i nadamo se da će nastaviti podržavati Udrugu Otac. Pozivamo sve ljude dobrog srca da budu dio priče “Vjerujem 2024” 8.0.2024. od 20h i pomognu u prikupljanju sredstava za projekte Udruge Otac i rad našeg centra u Mostaru.

Udruga Otac

Ovaj tekst je prvi put objavljen na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima