back to top

Vlada HNŽ usvojila program rada za 2024. godinu i imenovala novog ravnatelja ZZO-a

Na današnjoj, 16. redovnoj sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je usvojila Prijedlog Programa rada Vlade za 2024. godinu, koji sadrži prioritetne ciljeve za ovu godinu.

Također, imenovan je Andrej Čović za ravnatelja Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.

Odobrena je visina toplog obroka za korisnike Proračuna, a ukupan Proračun za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a za 2024. godinu iznosi 8.892.961,25 KM.

Vlada je odobrila način implementacije novčanih sredstava za Ministarstvo prometa i veza HNŽ-a, kao i novčanu naknadu za osobe ometane u psihofizičkom razvoju.

Izvješće o radu

Usvojeno je Izvješće o radu Inspektorata Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa, kao i Informacija o realiziranju elektroenergetske bilance i prometa naftnih derivata na području HNŽ-a.

Također su usvojene odluke o dodjeli koncesija i ugovori o koncesijama, te o utrošku novčanih sredstava za različite projekte u Županiji.

Više odluka o utrošku novčanih sredstava

Usvojeno je više odluka o utrošku novčanih sredstava za projekte Uprave za prognanike i izbjeglice, geodetske i imovinsko-pravne poslove, te civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-a.

Također je prihvaćeno Izvješće o radu Ustanove Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba Stolac za prošlu godinu.

Ove odluke i izvješća su objavljena na Čapljinskom portalu.

Izvor: ( caportal.net / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima