back to top

Zagrebačko kazalište Lectirum izvest će dvije predstave povodom proslave Dana općine Čitluk

U sklopu ovogodišnje proslave Dana općine Čitluk, Kulturno – informativni centar Čitluk i umjetnička galerija „Naša majka“ Međugorje, organiziraju izvedbu kazališne predstave „Sretni ljudi“ zagrebačkog kazališta Lectirum. Predstava će se održati u petak, 17. svibnja 2024. godine s početkom u 20,30 sati u umjetničkoj galeriji „Naša majka“ u Međugorju.

U predstavi „Sretni ljudi“ glupe poznata hrvatska glumačka imena: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura, a njihova vrhunska izvedba će vas opustiti, vratiti osmijeh na lice i učiniti vam život ljepšim.

Istoga dana, s početkom u 12 sati, Kazalište Lectirum izvest će, u dvorani Pastoralnog centra župe sv. Stjepana Prvomučenika u Čerinu, predstavu „Tri praščića“ za učenike OŠ Čerin.

Izvedbu predstave u Čerinu organiziraju Kulturno-informativni centar Čitluk i Osnovna škola Čerin, a ulaz na predstavu u Čerinu i Međugorju je slobodan.

The post Zagrebačko kazalište Lectirum izvest će dvije predstave povodom proslave Dana općine Čitluk appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima