Uručeni ugovori o radu za nove asistente

sum
Uručeni ugovori o radu za nove asistente

Sveučilište u Mostaru dodijelilo je ugovore o radu za 14 novih asistenata koji se primaju u radni odnos na sastavnicama Sveučilišta uz potporu Federalnog zavoda za zapošljavanje.

„Svjesni smo, sada više nego ikada, da bez kvalitetnih i kompetentnih kadrova nema niti Sveučilišta, niti ostvarenja ciljeva. Ljudi sa svojim znanjem, odanošću, kreativnošću, motivacijom predstavljaju najvažniji resurs svake organizacije i najviše doprinose ostvarenju njene vizije i misije“, izjavio je prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom SUM-a prof. dr. sc. Zdenko Klepić.

Ravnateljica Federalnog zavoda za zapošljavanje Helena Lončar istaknula je kako smatra da se najviše mora ulagati u visoko obrazovanje jer dobri učitelji stvaraju dobre učenike, a u suprotnom, društvo će dobiti osvetu loših učenika.

Novi asistenti na Sveučilištu u Mostaru primaju se u potporu i sufinanciranje Federalnog zavoda za zapošljavanje, a nastavlja se i financiranje za njih pet koji su prethodnih godina zaposleni na Sveučilištu u Mostaru.

Više fotografija može se vidjeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru.

Ana Buratović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista