Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Sedmo kolo puno iznenađenja

Sveučilišna malonogometna liga
Sedmo kolo puno iznenađenja
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

U odigranim utakmicama sedmog kola Sveučilišne malonogometne lige pobjede su odnijele ekipe Studentskog centra, FZS-a, Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

Prva utakmica između Studentskog zbora i Pravnog fakulteta završila je rezultatom 3:2 u korist Pravnog fakulteta. Utakmica je bila izjednačena te je Studentski zbor imao prednost u jednom trenutku, ali Pravnici su preuzeli vodstvo i zadržali ga do kraja utakmice.

Fakultet zdravstveni studija priredio je iznenađenje Filozofskom fakultetu te predvođeni golmanom Juricom Glavinićem, Benjaminom Vladićem i Antom Dominikovićem slavili rezultatom 6:2. Benjamin Vladić najbolji je strijelac lige nakon pet postignutih pogodaka u ovoj utakmici.

Studentski centar nadigrao je favorita Građevinski fakultet gdje je u napetoj završnici Studentski centar okrenuo susret u svoju korist. Utakmica je završila rezultatom 6:4, a strijelci za Studentski centar bili su tri puta Petar Marković, dva puta Luka Batinić i Ilija Orkić.

U ranije odigranim utakmicama FSRE i FPMOZ odigrali su neriješeno 1:1, dok je Ekonomski fakultet pobijedio Medicinski fakultet rezultatom 9:5.

Tablicu i listu strijelaca možete pogledati u galeriji.

Dragica Andrić/Jelena Pervan

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.