Odigrane utakmice prvog kola

SVEUČILIŠNA MALONOGOMETNA LIGA
Odigrane utakmice prvog kola

U preostalim utakmicama prvog kola Sveučilišne malonogometne lige pobjede su ostvarile ekipe Građevinskog fakulteta (5:4) i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti (11:0).

U utakmici Građevinskog i Ekonomskog fakulteta obje ekipe su ušle vrlo odlučno pa su se pogodci nizali na obje strane terena. Međutim, u drugom poluvremenu, studenti Građevinskog fakulteta preuzimaju vodstvo koje zadržavaju do samog kraja utakmice.

"Nakon prošlogodišnjeg polufinala, ove godine želimo napraviti i korak više, a to smo pokazali i danas pobjedivši branitelja naslova u jednoj vrlo dinamičnoj utakmici punoj preokreta. Tri minute prije kraja postigli smo zgoditak za vodstvo od 5:4, ostali koncentrirani do kraja susreta i rezultat se nije mjenjao. Ovo je zasigurno jedan jak vjetar u leđa i izvrstan način da se otvori prvenstvo. Čestitke mojim momcima na borbenosti, zalaganju i ozbiljnom pristupu. Čestitke i momčadi Ekonomskog fakulteta na fer i korektnoj borbi te im želim sreću u daljnjem natjecanju", kazao je za treci.ba Stipe Čirjak, kapetan malonogometne ekipe Građevinskog fakulteta.

U posljednjoj je utakmici ekipa FPMOZ-a uvjerljivim rezultatom 11:0 svladala ekipu APTF-a.

Rezultati utakmica prvog kola Sveučilišne lige:
Studenski zbor – Studentski centar 8 : 2
Filozofski fakultet – Pravni fakultet 2 : 1
FSR – Medicinski fakultet 3 : 0
Građevinski fakultet – Ekonomski fakultet 5 : 4
FPMOZ – APTF 11 : 0

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti zbog odličnog rezultata zauzeo je prvo mjesto na trenutnoj ljestvici, a trenutno mjesto najboljeg strijelca dijele Marko Jukić i Romano Vlaho. 

Nemanja Šagovnović

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C