I ove godine maturantima omogućena večer za pamćenje

mostar
I ove godine maturantima omogućena večer za pamćenje

I ove godine je u Mostaru pokrenuta humanitarna akcija pod nazivom “Matura za pet“. Cilj ove humanitarne akcije je priuštiti maturantima slabijeg imovinskog stanja noć za pamćenje, kakvu i zaslužuju nakon napornog rada.

Maturalnu večer i ove godine srednjoškolci s nestrpljenjem očekuju, večer kada školske klupe, napunjene školske torbe i pokoja loša ocjena odlaze u zaborav sa stupanjem u novu toaletu i smoking odijelo. Iako je to san svakog maturanta, nažalost nisu svi roditelji u mogućnosti izdvojiti tolika novčana sredstva da bi njihovo dijete tu večer zasjalo u punom sjaju.

To je i potaknulo organizatoricu ove humanitarne akcije Mateju Lovrić da već četvrtu godinu zaredom pomogne maturantima širom BiH tako što će im darovati haljine, odijela, obuću, nakit, torbice, make-up, frizuru, i nadogradnju noktiju, ukratko sve što je potrebno za tu posebnu noć.

“Već tri godine su iza nas, preko 320 maturanata iz cijele BiH, par maturanata iz Hrvatske i Srbije. Nadam se da će i ova četvrta godina biti uspješno odrađena te da ćemo pomoći svima kojima je pomoć potrebna“, poručila je Mateja.

Svi oni koji poznaju nekog maturanta, ili maturanticu koji su slabijeg imovinskog stanja mole se da se jave na Facebook profil Mateja Lovrić ili na kontakt broj 063 950 738. Također i svi oni koji žele na neki način pomoći u ovoj humanitarnoj akciji mogu se odazvati i pomoći nekom od maturanata da  kao i ostali dobije priliku osjećati se posebno tu večer baš kao što i zaslužuje.

Anđela Čović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista