back to top

Horoskop za 17.04.2024. godine.

Ovan


Radni dan je pred vama. Kuća će biti u fokusu, kao i pomoć starijim ukućanima oko ručka. Ne oklijevajte da pristupite osobi do koje vam je stalo. Iako se možda nećete osjećati prijatno, druga strana će vas vidjeti kao opuštene i veoma privlačne, što će vas ohrabriti da pokažete više inicijative.

Bik

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Potrebno vam je više mira, a budući da nema značajnih događaja, provesti ćete dan u opuštenom ritmu i u ritualima koje volite. Dan je povoljan za osvajanje nečijeg srca. Možda ćete prihvatiti udvaranje simpatične osobe radi zabave. Očekujte poziv od nekoga koga niste dugo vidjeli.

Blizanci

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Moguće je da ćete razmatrati radikalne promjene u privatnom životu ili rješavanje nesuglasica s određenom osobom. Partner će vas ugodno iznenaditi svojim romantičnim gestovima. Dan je idealan za bliskost i nježnost, pa se čak i preporučuje samcima da veče provedu na društvenim mrežama, gdje bi mogli upoznati nekoga.

Rak

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Iako ćete se uspješno nositi s događajima, trebat će vam više odmora, pa ćete vjerojatno preferirati svoj mir, izbjegavajući čak i ukućane. Možete se osjećati prezasićeno savjetima i razgovorima koje niste tražili. Moguće su nesuglasice s partnerom, obično zbog obostrane tvrdoglavosti. Kod nekih bi razlog za svađu mogla biti neutemeljena ljubomora.

Lav

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Česti telefonski razgovori mogu otežati da se prepustite potrebnom odmoru. Možda ćete se protiv svoje volje dogovoriti za susret s prijateljem, ali ćete brzo poželjeti otići kući jer nećete biti raspoloženi za razgovor. Slobodni će biti zauzeti emotivnim životom, a neko bi vas mogao oduševiti, dopuštajući vam da se prepustite ljubavnim događajima bez ustručavanja.

Djevica

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Iskoristite svaki slobodan trenutak za susrete s ljudima koje niste dugo vidjeli. Opuštajuće šetnje ili razgovori s ljudima s kojima se možete otvoreno povezati mogu vam donijeti olakšanje. Ipak, povedite računa o svojim riječima i načinu komunikacije, jer su moguće seriozne svađe i nerazumijevanja.

Vaga

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Druženje je u fokusu ovog dana. Razgovor koji počne veselo može prerasti u raspravu u kojoj ćete biti u centru pažnje. Vaši odlični argumenti će biti nepobitni. Vaše intelektualne sposobnosti su na vrhuncu, pa će vam učenje ići veoma lako.

Škorpija

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Nemojte upasti u samosažaljenje, koliko god da vas obuzima loše raspoloženje. Budite aktivni, posvetite se kućanskim poslovima, računima, popravkama. Sumnje u partnerovu vjernost odagnajte razgovorom u četiri oka – shvatit ćete da niste bili u pravu.

Strijelac

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Bićete pokretljivi, razgovorljivi i spontani. Vaš šarm doprinosi vašoj popularnosti, posebno kod suprotnog pola. Intenzivno ćete komunicirati putem elektronskih poruka, poruka ili dugih telefonskih razgovora. Povećana psihička energija će poboljšati vašu sposobnost učenja i pamćenja, pa ako se pripremate za ispit, fokusirajte se na učenje.

Jarac

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Budite toleratni i druželjubivi. Nemojte tvrdoglavo inzistirati na svojim stavovima, posebno ako znate da će vas to udaljiti od dragih osoba. Ako smatrate da je finansijska situacija zahtjeva veći oprez, razgovarajte s ukućanima – zajedno će lakše pronaći rješenje. U razgovoru s prijateljem mogli biste saznati da se nekome sviđate.

Vodolija

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu i sklopiti novo prijateljstvo. Zauzeti će uživati u partnerovom društvu, uz pomoć koje će riješiti finansijske ili druge probleme. Maštate o putovanju na lijepo mjesto gdje se možete opustiti. Ako nije moguće putovati, maštajte i pravite planove za buduće ljetovanje.

Ribe

Horoskop za 17.04.2024. godine.
Oslobodite dan od suvišnih obaveza i posvetite ga sebi. Razmislite o svom zdravlju i kako se nositi s tegobama koje vas muče. Možda ćete se zainteresovati za istočnjačku vještinu koja uravnotežuje duh i tijelo.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima