back to top

Livnjak pao sa skele i nastradao

U Srinjinama se nastavlja očevid oko 19 sati, gdje policija, državno odvjetništvo i inspektori zaštite na radu istražuju okolnosti pada sa skele i smrtnog stradavanja muškarca, o čemu su nas obavijestili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na mjestu tragedije, gdje većinom stoje privatne kuće, vidimo samo susjede i jednog radnika koji je bio s preminulim tog dana. Prema izgledu kuće, čini se da su radovi tek počeli i da se gradilištu može pristupiti s ulice. Radnik u odijelu i radnim čizmama je kratko opisao što se desilo:Bio sam blizu njega kad se sve dogodilo. Pao je s male visine, možda metar do metar i pol. Nas troje je radilo tu danas. Muškarac je bio iz Livna, iz Bosne i Hercegovine. I ja sam iz BiH i putujem do Srinjina, a on je bio stariji neženja, mislim da je i boravio tu. Nije mu trebao posao, mogao je u mirovinu, ali je htio raditi iz slobodnog vremena.

Jednostavno sam ga vidio na podu. Pokušao sam mu pomoći, ali bilo je prekasno. Treći radnik je brzo otišao po policiju. Vlasnik je dolje s policijom. Čudi me što se ovo dogodilo jer nije bilo puno posla, nedostajalo nam je radne snage, nije bilo pritiska ili stresa, nije bilo ni do novca. Da li je do srca, vremenskih uvjeta, ili nečeg drugog, zaista ne znam – rekao nam je.Susjed je dodao da radnici nisu pravili probleme i da ih nije poznavao prije ove nesreće.

Slobodna Dalmacija

Izvor: ( livnovine.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima