Studentima predstavljen Work and Travel program

Američki kutak Mostar
Studentima predstavljen Work and Travel program

Predstavljen je Work and Travel program putem Zoom aplikacije. Program se odvijao pod vodstvom koordinatorice Američkog kutka u Mostaru, predstavnika US JIM programa te studenta koji je iskusio program.

Jedan od osnivača US JIM organizacije Josip Landeka objasnio je koje se sve mogućnosti pružaju. "Pored mogućnosti kulturnog i osobnog razvoja, cilj programa je iskusiti kako funkcionira najveća ekonomija u svijetu, samim time doživjeti pozitivni šok za razvoj osobe", poručuje Landeka

Borna Grubišić, student koji je i sam prisustvovao prošlogodišnjoj razmjeni govori o svojim iskustvima. "Što se tiče odnosa poslodavaca prema studentima, nikad nije bilo nikakvih problema, uvijek su bili korektni i držali se danih obećanja, također bih napomenuo da mi je rad u Americi omogućio pogodnosti u pronalaženju posla u Bosni i Hercegovini", ističe Grubišić.

US JIM Work and Travel organizacija koja je osnovana 2013. godine u prvom planu studentima osigurava stvaranje radnog iskustva kroz sezonske poslove, zatim mogućnost usavršavanja engleskog jezika te razgledavanja poznatih destinacija.

Za sve studente koji imaju pitanja, mogu se javiti na mail [email protected] te na Facebook ili Instagram stranicu.

Marija Galić
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista