Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Filozofski fakultet primjer drugim sastavnicama SUM-a kada je riječ o studentskim anketama o kvaliteti nastave

DR. SC. MARKO ODAK
Filozofski fakultet primjer drugim sastavnicama SUM-a kada je riječ o studentskim anketama o kvaliteti nastave

Međunarodna agencija za znanost i visoko obrazovanje u svom završnom izvješću za Sveučilište u Mostaru je napisala kako sustav anketiranja studenata u svrhu procjene nastavnika i kolegija na Filozofskom fakultetu može biti primjer drugim sastavnicama Sveučilišta“, kazao je prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta SUM-a, doc. dr. sc. Marko Odak u intervjuu za radio Mostarska panorama.

Istaknuo je kako Fakultet prikuplja podatke o kvaliteti nastavnoga rada putem studentskih anketa koje se provode na kraju svakog semestra. Prvi dio pitanja odnosi se na kvalitetu izvedbe kolegija, a drugi dio na kvalitetu pristupa profesora, odnosno asistenta.

Dobiveni podaci, odnosno povratne informacije studenata, koriste se za reviziju silaba i nastavnih metoda.

Po preporukama međunarodne agencije, naš sljedeći korak je dati povratne informacije studentima koji su završili određeni kolegij o tome koje su izmjene napravljene u vezi s kolegijem na temelju njihova mišljenja izraženog u anketama, odnosno jasne razloge zbog kojih takve izmjene nisu bile moguće“, objašnjava prodekan dr. Odak.

Naglašava kako je ovo izuzetno važno jer će doprinijeti boljem odzivu studenata i kvaliteti dobivenih podataka, kao i zbog toga što je uloga sveučilišta obrazovanje mladih o demokratskim vrijednostima i odgovornostima.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.