Nastavljena neizvjesna borba za playoff

Sveučilišna malonogometna liga
Nastavljena neizvjesna borba za playoff
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Ekipe FPMOZ-a, Studentskog zbora, Ekonomskog i Građevinskog fakulteta upisale su nove bodove u odigranim utakmicama 10. kola Sveučilišne malonogometne lige, dok su Filozofski fakultet i FSRE u derbiju kola podijelili bodove.

Prva utakmica ovog kola bila je prava poslastica za gledatelje u Arena Sport Centru koji su mogli uživati u derbiju između ekipa Filozofskog fakulteta i FSRE-a. Filozofski fakultet vodio je sa dva pogotka prednosti na poluvremenu, ali ekipa FSRE-a nije odustala te je u drugom dijelu utakmice izjednačila rezultat na 2:2 kakav je i ostao do kraja susreta. Filozofski fakultet nalazi se na petom mjestu tablice, dok je FSRE izvan zone playoffa na sedmom mjestu, ali još uvijek sa matematičkim šansama za prolazak u playoff.

Studentski zbor nadigrao je ekipu Fakulteta zdravstvenih studija rezultatom 4:1. Prava borba počela je tek u drugom poluvremenu kada se prvi u strijelce za FZS upisao Benjamin Vladić, a Zbor je odmah na drugoj strani uzvratio pogotkom Vedrana Anđelića kojemu su se na listi strijelaca pridružili sa dva pogotka Marin Džidić te  jednim pogotkom Domagoj Pedišić. Ovom pobjedom Studentski zbor se popeo na šesto mjesto tablice koje vodi u playoff, dok se FZS nalazi na osmom mjestu koje je izvan zone playoffa, ali i dalje ima matematičke šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

FPMOZ povećao je svoje šanse za playoff pobjedom 3:0 nad Studentskim centrom koji se nalazi na pretposljednjem mjestu tablice te je ostao bez mogućnosti za prolazak dalje. Dvostruki strijelac bio je Romano Vlaho kojem se u pobjedi s jednim pogotkom pridružio Ivan Perić.

Utakmica između Građevinskog i Medicinskog fakulteta nije odigrana zbog nemogućnosti dolaska ekipe Medicinskog fakulteta te je upisan rezultat 5:0 u korist Građevinskog fakulteta.

Ista situacija dogodila se sa ekipom APTF-a koji se nisu pojavili na utakmici sa Pravnim fakultetom te je upisan rezultat 5:0 u korist Pravnog fakulteta.

Igrač kola je golman Goran Medić (FPMOZ), a najbolji strijelac dosadašnjeg dijela natjecanja je Benjamin Vladić (FZS).

U trenutnom poretku na tablici Pravni fakultet je vodeći, dva boda manje ima Građevinski fakultet, a slijede ih Ekonomski fakultet i FPMOZ. 

Parovi 11. kola Sveučilišne malonogometne lige:
FSRE : APTF
Studentski centar : Pravni fakultet
Građevinski fakultet : Filozofski fakultet
FPMOZ : Studentski zbor
Ekonomski fakultet : Fakultet zdravstvenih studija

Tablicu i poredak najboljih strijelaca možete pogledati u galeriji.

Dragica Andrić / Jelena Pervan

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista